GODET KIMETE BERISHA: Jam E Sigurt Se Me Duart E Veta Hoxha Krasniqi Ma Kishte Qitë Një Kafe Turke

admin 0

GODET KIMETE BERISHA: Jam E Sigurt Se Me Duart E Veta Hoxha Krasniqi Ma Kishte Qitë Një Kafe Turke

GODET KIMETE BERISHA: Jam e sigurt se me duart e veta hoxha Krasniqi ma kishte qitë një kafe turke
Platoni e ka falenderuar Zotin: ‘Faleminderit Zot që jam mashkull e jo femër’; (dhe Platonin e mësojmë në shkollë)
Çdo ditë në Lutjen e përditshme burri hebre i falenderohet Zotit: ‘Faleminderit Zot që s’jam grua’!
Shopenhauer, Aristoteli, Fridrih Niçe e shumë të tjerë (gati krejt filozofët), kanë qenë shovinistë dhe e kanë parë gruan si qenie inferiore. S’di pse!
A është gruaja inferiore, apo burrit i duket e tillë! Pse i dukesh dikujt inferiore pa qenë ti inferiore!
A është gruaja inferiore, apo burrit i duket e tillë! Pse i dukesh dikujt inferiore pa qenë ti inferiore!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *