‘GODITJE’ Nga PDK Për Kurtin:”Kur e Pat Mbyll Serbia Albinin,Hashim Thaçi Kërkojke Lirimin e Tij”

admin 0

‘GODITJE’ Nga PDK Për Kurtin:”Kur e Pat Mbyll Serbia Albinin,Hashim Thaçi Kërkojke Lirimin e Tij”

Hanife Osmani, anëtarja e kryesisë së PDK-së në Mitrovicë, ka bërë një reagim pas njoftimit nga ish-kandidati për deputet Hisen Berisha se presidenti kroat, Zoran Milanoviq, ka thënë se do ofrojë garancë për mbrojtjen në liri të ish-krerëve të UÇK’së që po mbrohen në H a gë.Teksa ka përmendur se si presidenti Rugova ofronte garantim për li rimin me kusht të kreut të AAK-së Ramush Haradinaj, si dhe garancën e ish u.d. presidentit Nexhat Dacin për l irimin me kusht të Fatmir Limajt, ajo ka kërkuar nga institucionet shtetërore të bëjnë të njëjtën gjë edhe me ish presidentin Hashim Thaçi dhe të tjerët.

“Ibrahim Rugova garantoi për lirimin me kusht të #RamushHaradinajt, në vazhdimësi të kësaj Nexhat Daci garantoi për lirimin me kusht të #FatmirLimajt, ndërsa sot në shtetin e c optuar dikur e të formuar sot me të gjitha pjesëzat e bukura e të thyera të saj si e pavarur e me akter po litikë, i huaji të del zot e i yti ti v’non pr a ngat”, thuhet në postimin e saj.Tutje, ajo ka thënë se gjatë kohës sa kryeministri aktual, Albin Kurti, po qëndronte në b ur gjet e Beogradit,Hashim Thaçi kishte kërkuar lirimin e tij.

Postimi i plotë:Ibrahim Rugova garantoi për l irimin me kusht të #RamushHaradinajt, në vazhdimësi të kësaj Nexhat Daci garantoi për li rimin me kusht të #FatmirLimajt, ndërsa sot në sht etin e co ptuar dikur e të formuar sot me të gjitha pjesëzat e bukura e të thyera të saj si e pavarur e me akter po l itikë, i huaji të del zot e i yti ti v’non pr an gat.

Presidenti Kroat #ZoranMilanoviq ofroi garancën për gj ykim në liri të çlirimtarëve të Kosovës.Vlenë për tu përmendur, kur Albin Kurti ishte i burgosur në Beograd, Hashim Thaçi kishte kërkuar dhe lobuar për l irimin e tij.Përtej p olitikave të brendshme, e ur rejt jeve fundamentale pa rtiake, është e ultë e jashtë çdo instrumenti matës papërgjegjësia e krerëve tanë institucional, operimi e go tik, çasja përjashtuese, e motivi për çarës.Po litikanët e mëdhenj i definojn vendimet e mëdha, të vegjëlit i përcakton e goja e pu shteti autoritar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *