Greqia në ‘Panik’ nga Dhurata e fundit e Erdogan për Shqipërinë, Miku i Shqiptareve i..

admin 0

Greqia në ‘Panik’ nga Dhurata e fundit e Erdogan për Shqipërinë, Miku i Shqiptareve i..

Media greke Shqipëria blen dron ush tarak nga dhëndri i Erdoganit. Sipas asaj që shkruan media greke, Shqipëria do të blejë 8.2 milion euro nga kompania turke Baykar.
Buxheti i qeverisë i ndryshuar në 22 qershor i dha paratë Ministrisë së Mbrojtjes për këtë qëllim, shkruhet në Caiptal. Më parë këtë muaj, ministri i Brendshëm Bledi Çuçi postoi një video të taki mit të tij me përfaqësuesit e kompanisë dhe një vizite në fabrikën e saj.
Vitin e kaluar,Shqipëria u bë blerësi i parë i një sistemi të zhvilluar nga një kompani turke e mbrojtjes, Arsyeja është e qartë, pasi Baykar tani po eksporton me një ritëm në rritje.

Polonia tashmë ka blerë një dron nga Turqia, Disa javë më vonë, u zbulua se Letonia po mendonte gjithashtu të blinte një, ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *