Gruaja bën deklaratën befasueѕe: Unë jam 28 vjeç dhe i dashuri im 76 vjeç рor ne duhemi ѕhumë…

admin 0

Gruaja bën deklaratën befasueѕe: Unë jam 28 vjeç dhe i dashuri im 76 vjeç рor ne duhemi ѕhumë…

Një grua 28 vjeçe, e cila është në një lidhje dashurie me një burrë 48 vjet më të madh tha se shpeshhere njerëzit e ngatërrojnë r a p ort in e tyre pasi mendojnë se burri është një anëtar i familjes së saj.
Kelsey Hopeful, nga La Jolla, San Diego, u takua me 76-vjeçarin Guy BonGiovanni, nga Anchorage, Alaska, në një klasë yoga në të cilën ai filloi të ndiqte pasi hu mbi gruan e tij pas 42 vjetësh.
Ata pranojnë ndërsa kishte një tërheqje të menjëhershme mes tyre, nuk ishte dashuri me shikim të parë dhe se r omanca e tyre filloi dy vjet më vonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *