Gruaja e la per nje tjeter, burri i shk rete i lutet te kthehet dhe deshiron ta fal

admin 0

Gruaja e la per nje tjeter, burri i shk rete i lutet te kthehet dhe deshiron ta fal

Flamur Mema është 43 vjeç nga Maminasi. Ai i është drejtuar sot emisionit “Me zem ër të Hapur” në News24,pasi ka kon fI ikte me bashkëshorten e tij e cila është larguar nga shtëpia dhe sipas tij jeton me të da;shu rin.
Çifti ka 18 vjet martesë por ko nfI iktet kanë nisur katër vjet më parë, kur Flamuri ku;ptoi që ajo fIiste në rrjetet sociale me dikë tje;tër.
Flamuri dhe bashkëshortja e tij Marjeta kanë dy fëmijë.Flamuri ka dashur ta faIë atë disa herë edhe pse e ak;u z on për tr.adh ti bashkës hortore, por ajo nuk ka pranuar të rikthehet me të.
Flamuri së bashku me bashkëshorten kanë një biznes të përbashkët por siç shpjegon ai tashmë ajo e ka dë;bu ar

Flamurin nga puna dhe veç kësaj situate ajo ka marrë me vete edhe letrat e shtëpisë të cilën Flamuri e ka trashëg uar nga i ati.
Por Flamuri veç rrë;fi mit të ngjarje ka kërkuar edhe rikthimin e gruas në shtëpi pasi për hir të fëmijëve ai do ta fa Ië.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *