Gruaja e LABlNOT TAHlRlT po QAN Ja se cfare po ndodh mes tyre

admin 0

Gruaja e LABlNOT TAHlRlT po QAN !! Ja se cfare po ndodh mes tyre …

Labi dhe Hana ishin në Turqi për Arlindën, vajzën për të cilën këngëtari ka kërkuar pa.ra për shë.rimin e saj. ‘Jo çdo herë e kemi jetën veq ambël, ka më rend e më rende kur perjetojmë padre.jtesi!!!
Sot, Ishte një moment gëzimi, por, edhe mêr.zie , ku një vajzes së re me keta bys.tekë, do ti bijnë flokët nga kim.iot.erapia që do i bëjë gjatë di.teve me radhë për shêr.imin e saj!
Në ato momente, Hana ishte me mua aty dhe filloi tê qajë e pastaj secili kish.im emo.cionet tona! Në keto momente , kishte Iot gëzimi edhe Iotë shqe.tsimi nga ana jonë, për arsye se derisa e kemi sje.IIur Arlindën patêm mund jo të Iehtë, por, kur ke miqë si : Ademin, Lulin, Kadir, Nurtenen, pa dyshim se çdo gjë shkoi mirë.

Kishim knaqesi ku bëm shetitje këto ditë në Turqi, por mendjen do ta kemi te Arlinda deri në sh.ëri.min final. Zoti ju be’koftë dhe shê.rim sa ma të shpejtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *