Gruaja në lot, “Flija në një krevat me burrin dhe nuk më prekte, natën dilte me dashnoren greke”

admin 0

Gruaja në lot, “Flija në një krevat me burrin dhe nuk më prekte, natën dilte me dashnoren greke”
Laureta është një nënë e re nga Pogradeci, e cila ka dy fëmijë me bashkëshortin e saj Armandon. Martesa e tyre nuk ka funksionuar kurrë siç duhet dhe tashmë ajo kërkon divorcin. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *