HABIT Ish Anëtari LDK-Së:”Isa Mustafa Ka Qenë Bukëpërmbysës…

admin 0


HABIT Ish Anëtari LDK-Së:”Isa Mustafa Ka Qenë Bukëpërmbysës…

Eqrem Kreyeziu, krahu i djathtë i dikurshëm i ish-presidentit historik Ibrahim Rugova ka folur për zhvillimet e fundit në vend.Sipas tij, f ajtori kryesor për sh k atërrimin e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), është Isa Mustafa.“Isa Mustafa ka qenë bukëpërmbysës me shpurën e tij. Vjosa Osmani e ringjalli kandidaturën e saj për kryeministre në LDK, por i thanë që i humbe zgjedhjet dhe e bëjshin f ajtore.

Tashti po del që ata kanë qenë vetëm një shpresë në raport me Isën ajo ka qenë një shpresë, por i thanë që jo na i humbe zgjedhjet bukëpërmysës, e që tash i “fituan” zgjedhjet. Njerëzit u kënaqën u frymëzuan, ajo LDK-ja e gjatë e kontaverse e mo zot ma keq e qitën Vjosën një frymë si të re e gati i fitoi zgjedhjet, e pastaj pasi që përfunduan zgjedhjet kishe po të përjashtojmë”, ka thënë ai

“Në Këshillin e përgjithshëm të LDK-së ajo s’ka marrë as vota me qenë kundërkandidate, tërësisht rrjeti i tyre është i kontaminum, unë e kisha problem qysh me sh ërue, ata s’kanë desht me m’pa me sy, sepse isha nënkryetar i Ibrahimit, qysh iu dhimshin sytë kur më shihnin mu, andaj unë nuk isha i interesum me qëndru”, ka thënë Eqrem Kryeziu.Sipas tij, për të r ing jallur LDK-në duhet fshirë gjurmët e Isa Mustafës dhe disa bashkëpartiakëve të tij.

“Hapi i parë që duhet me ba është me i zanë gjurmët e mbrapshta të Isa Mustafës, t’i fshijmë gjurmët e tij, edhe duhet me i thanë Donika Gërvallës mirre LDK-në, unë vetëm në këtë mënyrë mund ta manifestoj si kërkimfalje”, ka theksuar ai.Kryeziu ka thënë se nga LDK-ja është larguar tash e sa vjet, për siç ka thënë ai për të mos e kapur marrja.Ndryshe, zgjedhjet e 14 shkurtit LDK-ja arriti të fitonte vetëm 13.08 % të votave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *