Habitet Doganieri Gjerman I Hap Çantën Shqiptarit, Tronditet Nga Ajo Që I Gjen Brenda

admin 0

Habitet Doganieri Gjerman I Hap Çantën Shqiptarit, Tronditet Nga Ajo Që I Gjen Brenda

Kujdes kontrolli është një emision mjaft i njohur në Gjermani dhe këtë herë stafi i emisionit ka qenë prezent gjatë kontrollit të një autobusi që vinte nga Maqedonia.
Ajo që atyre u intereson më shumë është fakti që mjaft produkte vijnë kontrabandë, si cigaret psh.
Por në rastin e këtij autobusi nuk rezultoi kështu.
Më tej ata i kanë kontrolluar bagazhin një shqiptari dhe janë befasuar nga ajo që kanë gjetur, saqë befasinë e tyre e shprehin dhe në emision.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *