Hajdeni djema mos pritni: Ky shtet europian paguan deri ne 5000 euro meshkuj te shendetshem nga Ballkani per te lene shtatzene femrat e tyre!

admin 0

Hajdeni djema mos pritni: Ky shtet europian paguan deri ne 5000 euro meshkuj te shendetshem nga Ballkani per te lene shtatzen femrat e tyre!

Si êshtê njê shoqêri pa martesê? 40% e foshnjeve tê lindura jashtê martese, êshtê njê rekord qê e mban Amerika. Ajo qêndron afêr mesit tê paketês globale nê kêtê kategori..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *