Haki Abazi ”Dridhe” Gjithe Kuvendin E Kosoves Me Goditjen Qe I Dha Ramush Haradinajt Ne Sy !!

admin 0

Haki Abazi ”Dridhe” Gjithe Kuvendin E Kosoves Me Goditjen Qe I Dha Ramush Haradinajt Ne Sy !!

Depu teti i VVse, Haki Abazi i eshte kunder pergjigjur kryetarit te AAK-se, Ramush Haradinaj i cili ia beri pye.tjen ne seance kryeministrit Albin Kurti se a eshte rekru.tuar nga sherbimi sekret serb. Abazi tha Haradinaj duhet te pye.tet se cili sherbim sekret e ka kthyer nga bur.gu ne France drejt e ne kryeministri.
Ne pye tjen e zotit Haradinaj qe mendoj qe ne gjuhen parla.mentare nuk duhet te ekzistoje ajo forme e poshtrimit te nje.rezve te cilet kane pergjegjesine dhe manda.tin nga mbi 50 perqind te popullates dhe e kthen gjuhen parla.mentare ne nje konflikt te panevojshem, ben njefar lloj helmimi te opinionit pub.lik ne formen e pyetjeve se cili sherbim sekret e ka rekru.tuar kryeministri, rrjedhimisht ngrit çeshtjet te cilat zotin Haradinaj duhet pye.tur se se cili sherbim sekret e ka kthyer nga dhomat e bur.gut ne France drejt e ne kryeministri, tha Abazi, duke shtu.ar se duhet kuptohet dallimi nder mjet votes se mbi 50% Pra duhet me e kuptu dallimin nder mjet votes mbi 50% kundrejt marre.veshjeve te nates dhe nentokes qe kane qene ne te kalu.aren dhe ky eshte dallim substancial.

Ramush Haradinaj ne fjalen e tij ne sean.cen e Kuvendit qe po mbahet tani e ka pyetur krye ministrin Albin Kurti nese eshte rekrutuar nga sherbimet sek.rete gjate kohes sa ishte ne bu rg. Kam dy pyetje per krye ministrin, Albin Kurti, a je i rekrutuar nga sher.bimet serbe, a ben Serbia diçka mbi ty qe te mban peng, sot e kesaj dite, a eshte Kosova e rrezi.kuar prej teje si i rekrutuar nga sherbimet serbe gjate qendrimit ne bu.rg apo nga çlirimtaret qe jane detyru me majt push.ken ne dore me lu ftu per lirine e vendit duhet te deklarohesh sepse qarku.llojne gjate keto edhe nga deklarimet e tua na ben me dyshu se mbahesh pe.ng nga sherbimet serbe , ka thene Haradinaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *