Haki Abazi Me ”Ofendim” Te Rende Kundrejt Hashim Thacit / Nuk La Gje Pa I Thene , E Quan Rrenc Dhe…

admin 0

Haki Abazi Me ”Ofendim” Te Rende Kundrejt Hashim Thacit / Nuk La Gje Pa I Thene , E Quan Rrenc Dhe…

Haki Abazi ”Ofendon” Rëndë Ha.shim Thacin !! Nuk I Kursen Fjalët Me Të Këqija Për Të !!E quan Rre.nc dhe njeri i poshtër
Pas dklaratës së Pre.sidentit Hashim Thaçi se Albin Kurti, Haki Abazi dhe Xhe.lal Sveçla kanë shkuar në dhomën e përgjimeve në Telekom dhe kanë fikur kamerat për tre ditë, ka ardhur reagimi i Haki Abazit.
Abazi thotë se Thaçi është rrenc dhe njeri i pos.htër.
“Thaçi është rrenc dhe njeri i poshtër” shkruan Ab.azi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *