Halil Matoshi ‘Godet’ Përsëri Vjosa Osmanin :”Vjosa Lej Kopallat…”

admin 0


Halil Matoshi ‘Godet’ Përsëri Vjosa Osmanin :”Vjosa Lej Kopallat…”

Halil Matoshi, ka k ritikuar veprimtarinë e presidentes Vjosa Osmani në ditën e parë të saj të punës.Vjosa Osmani-Sadriu priti në vizitën e parë zyrtare sportisten Majlinda Kelmendi duke kritikuar politikën dhe diplomacinë për mos-sukseset në raport me sukseset në sport.Po ashtu, znj. Osmani Sadriu ka qenë edhe në një vizitë te autoritetet shëndetësore që po merren me menaxhimin e situatës shëndetësore pas pa nd emisë.
Të dyja këto raste janë k ritikuar nga z. Matoshi, i cili thotë që presidentes nuk i takon të merret me “mikromenaxhim” situatash të brendshme, e njëkohshëm as të merret me kritika.“Lej kopallat e thirr homologët e vendeve perëndimore, lyp va hks ina!?” ka porositur z. Matoshi, presidenten e vendit Vjosa Osmani.

Ai ka përmendur edhe presidentin historik të Kosovës, Ibrahim Rugovën, i cili thoshte që “Për lirinë e popullit tim jam në gjendje me marrë një shkop e me dalë nëpër botë, tek të mëdhenjtë…”Statusi i plotë:

1.Presidente ti nuk je këtu për mikromenagjim situatash të brendshme (si kjo vizita koti në qendren e va ksi .nimit) se janë 83 mijë shërbyes shteti që kujdesen për kso sene!2.Presidente ti nuk guxon me u sjellë si opozitare, me i k ritiku pararëndësit tu e diplomacinë, (gazetarët e bâjnë këtë!) dhe tue krahasu mossuksesin e shtetit me suksesin e Majlindes në ni sport individualist!3.Lej kopallat e thirr homologët e vendeve Perëndimore, lyp v ak jsina!?Kjo âsht puna jote!Për sot.I ndjeri IBrahim Rugova thojke: “Për lirinë e popullit tim jam në gjendje me marr ni shkop e me dalë me lypë nepër botë, tek të mdhajt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *