“Hallakatet“ Vuçiq: Populli im i dashur, jemi shum afër ta marrim Kosovën ton të dashur, na duhet edhe…

admin 0


“Hallakatet“ Vuçiq: Populli im i dashur, jemi shum afër ta marrim Kosovën ton të dashur, na duhet edhe…
“ I lumtur teksa shoh progresin e arritur sot dhe falënderoj shumë ambasadorin Grenehe ell në emër të Serbisë, sepse besoj që do të kemi një të ardhme më të mirë dhe që do të s igurohet paqja për dekadat e ardhshme”, ka shkruar Vuçiq në tw itter, teksa ka njoftuar për nënshkrimin e Letrën e Mirëkuptimit për hekurudhën ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës.

Ai gjithashtu theksoi se “serbia eshte shum afer ta marrim kosoven, na duhet edhe pak kohe te dashurit e mi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *