“Hallall Vota!”, Përkrahet Kryeministri Kurti Për Fjalimin Para Parlamentit Evropian (VIDEO)

admin 0

“Hallall Vota!”, Përkrahet Kryeministri Kurti Për Fjalimin Para Parlamentit Evropian (VIDEO)

Ai ka thënë se Kosova ulet në tryezën e bisedimeve vetëm si palë e barabartë me Serbinë.
“Parimi i tretë i dialogut, është barazia e përfaqësuesve, në çdo tryezë ulemi të barabartë, Kosova nuk është çështje, por palë në dialog kjo duhet të kuptohet para çdo takimi”, ka deklaruar
Në përkrahje për këtë fjalim, kryeministrit i ka dalë gazetari Xhevdet Pozhari.
“E dëgjon fjalimin e Albinit para deputetëve të Parlamentit Evropian dhe e vetmja pyetje që më vjen është: Qysh bre mos me e votu?! H allall vota!”, ka shkruar Pozhari në një postim në Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *