HARRONI Vjosa Osmanin, kjo eshte motra e saj qe la pa fjale gjithe vendin

admin 0


HARRONI Vjosa Osmanin, kjo eshte motra e saj qe la pa fjale gjithe vendin

Kjo është motra e presidentes Vjosa Osmani.I pamë të gjithë, dy vajzat, bashkëshortin, nënën dhe babain e presidentes së Kosovës Vjosa Osmani.Por pak njerëz dinë se ajo ka një motër. Quhet Blinera Osmani.Nuk ngjasojnë fort mes vete, por kanë diçka të përbashkët, shenjat dhe mimika.Blinera është motra e vogël e Vjosës, është e martuar dhe ka një vajzë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *