Hashim çlirimtari po kthehet se shpejti si president i pavaresise se vendit tone. Ja kush e dha lajmin e madh

admin 0

Hashim çlirimtari po kthehet se shpejti si president i pavaresise se vendit tone. Ja kush e dha lajmin e madh

“Thaçi rikthehet së shp,ejti si president i lirisë, pavarë,sisë dhe shtetndërtimit”, ja kush po e paralaj,mëron me këto pamje.Ish këshilltari i Hashim Thaçit ka uruar ish-sh,efin e tij për ditën e presid,entit.Artan Behrami ka thënë se Thaçi do të rik,thehet së shpejti si president i lirisë, pava,rësisë dhe shtetndërtimit.“Shumë shpejt do të dalim nga kjo derë për t’u rik,thyer sërish si President i lirisë, pavarësisë dhe shtetn,dërtimit. Gëzuar Dita e Presidentit!” – shkruan Behrami në Facebook.Kujtojmë se sot Presid,entja, Osmani ka mbledhur gjithë presi,dentët e Kosovës ndërvite duke shën,uar kështu një mori aktivit,etesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *