Hashim Thacit Dhe Edi Rames I Dalin Masa’krat E Bera Ndaj Shtetit Te Kosoves !! Ja Kush I Zbuloi….

admin 0

Hashim Thacit Dhe Edi Rames I Dalin Masa’krat E Bera Ndaj Shtetit Te Kosoves !! Ja Kush I Zbuloi….

Sali Berisha dekl.aroi se Soros har.toi ne Beograd me Vuçiqin, Ramen dhe Thaçin, ndar jen e Kosoves.
Ish krye ministri Berisha hodhi edhe nje here aku za kundrejt Edi Rames dhe Hashim Thaçit, te cilet ne lobi.min e Soros dhe mbeshtetjen e Aleksandar Vuçiqit, hartuan proje.ktin per ndarjen e Kosoves.
Berisha tha se Parla mentit Europian dhe ne Kongresit Amerikan i ka ker.kuar hetimin e George Soros. Soros eshte korru ptori i madh i poli.ikaneve. Dhe une ke.te e kam denon cuar.
Une kam bere thirr.je qe Kongresi i Am.erikes dhe PE te bejne Ii.gje kunder Sorosit. eshte So.ros ai qe ne Beograd hartoi projektin e ndar jes se Kosoves, qe filloi te fuqi.zohej fale lobimit te Vuçiqit, Tha.çit dhe Rames, ka deklaruar Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *