Hashim Thacit I Vjen Urimi I Papritur Per Ditelindje Nga Kundershtari Politik ! Askush Se Kishte Pritur…

admin 0

Hashim Thacit I Vjen Urimi I Papritur Per Ditelindje Nga Kundershtari Politik ! Askush Se Kishte Pritur…

Selmanaj i ka uruar dite lindjen Thaçit me nje shkrim inte.resant, duke qene si nje ishkundershtar i tij politik.
“Për tej partive e politikës së mbrap.shte ditore, e për ‘inat’ të krejtë armi.qve të Kosovës nga do që janë:
Urime ditë lindja President! Urime Hashim Thaçi!, shkroi ai ne nje postim.
Kujtojme, qe Ishpresidenti i Kosoves, Thaçi i mbushi sot 53 vjet. Ai eshte i lindur ne fshatin Buroje, Skenderaj ne 24 prill 1968 dhe eshte presi.denti i peste i Repub likes se Kosoves.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *