Historia e 13-vjeçarit që vdíq në gjumë: Mbante familjen me lëmoshë

admin 0

Historia e 13-vjeçarit që vdíq në gjumë: Mbante familjen me lëmoshë

Kjo simbolikë e hapjes së dyerve për ng ushëllime pas vde kjes së një familjari, nuk është krejt e zakonshme për ta.
Babai i tij Halit Buçolli që e gjeti të birin të vd ekur në dhomën e tij.
Elmedini qëndroi dy ditë në aeroportin e Prishtinës, e pasi që erdhi në shtëpi ai vd iq derisa po flinte.
E që Elmedini kishte pasur një jetë të vështirë e thonë që të gjithë.
Puçolli tregon se si i biri 13 vjeçar nuk vijonte mësimin, por sigurohej që e gjithë familja të mos mbetej pa ushqim.
T rupi i pa je të i të nd jerit është dërguar në Mjekësi Ligjore për obd uksione. Kështu bënë të ditur P olicia.

Elmedini duket se është emër i njohur nga të gjithë në Pazarin e Fushë Kosovës.
Duke thënë se ishte zemërmirë dhe shumë intelegjent, banorët po kërkojnë drejtësi nga shteti për humbje të fëmijëve të tyre.
I pikëlluar për Elmedinin dhe gjithë rastet e ngjashme është përfaqësuesi i lagjes Bashkim Krasniqi.
13 vjeçari dhe angazhimi i tij njihej edhe përtej lagjes së tij.
Në kafenetë ku Elmedini kishte shkuar për të kërkuar lëmosha u shprehën të mërzitur për vd ekjen e tij.
Pasi rasti u lajmërua në P olici nga babai, ky institucion po vazhdon hetimet për rastin./marrur nga Gazeta Express

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *