HISTORIA: Kjo ishte gruaja e shokut, qe me luste shoku t’ja bej at punen gruas se tij!!

admin 0

HISTORIA: Kjo ishte gruaja e shokut, qe me luste shoku t’ja bej at punen gruas se tij!!
Shoku im ka qene nder persona e pare qe me ka mbeshtetur ne rrugen time te suksesit dhe sot qe kam arritur kaq shume sukses kam deshire te ja shperblej atij dhe familjes se tij sepse jam njerez qe do ti rrespektoj gjithmone sepse e meritojne, por ju mos e beni kete sepse eshte dicka e keqe shum. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE DHE LEXO HISTORIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *