Historia po përsëritet / Për 4 muaj, Kryeministri Albin Kurti ka harxhuar 6781 euro për dreka e darka

admin 0

Historia po përsëritet / Për 4 muaj, Kryeministri Albin Kurti ka harxhuar 6781 euro për dreka e darka

Libra, piktura, punime artizanale dhe gjëra të tjera gjenden në listën e dhuratave që krerët e shteti kanë pranuar që nga pranimi i pozitave të tyre.Radio Evropa e Lirë ka siguruar listat e dhuratave që presidentja, kryeministri dhe kryetari i kuvendit kanë pranuar deri më tani si dhe shpenzimet që këta liderë kanë pasur për rep rezentacion.Pranimi i dhuratave nga zyrtarët publikë rregullohet me Ligjin për deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e dhuratave. Sipas këtij ligji, zyrtarët mund të pranojnë dhurata të rastit dhe dhurata protokollare. Këto të fundit duhet t’i mbesin institucionit.
Sipas dokumenteve zyrtare, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti që nga marrja e mandatit në mars deri në fund të korrikut 2021, ka pranuar 23 dhurata. Në tri raste ai ka pranuar kravata.Ato iu sollën nga Nabil Alshamsi, ambasador jorezident i Emirateve të Bashkuara Arabe, nga Këshilli Rajonal për Bashkëpunim si dhe nga Ismail Hakki që tani është edhe zyrtar i lartë i pro tokollit në kabinetin e kryeministrit.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *