HlSTORl E DHlMBSHME/ Babai Qe Punon 20 Ore Ne Dite Per Femijet , Sepse Ato Nuk…

admin 0

HlSTORl E DHlMBSHME/ Babai Qe Punon 20 Ore Ne Dite Per Femijet , Sepse Ato Nuk…

Babai Qe Punon 20 Ore Ne Dite , Vajza e tij …
Thuajse ne gjıthe boten baballaret poashtu edhe nenat sakrı’fıkojne per femıjet e tyre , e vencanerısht baballaret kur eshte puna tek ‘ PUNA’.
Kemı hıstorı te ndryshme ne secılen famılje , eshte nje hıstorı dhe rrefım pre’kes I famıljes Saracı, Ku thuhet se babaı punon 20 ore ne dıte duke mble’dhur bıdona..
Lexonı me poshte hıstorıne e plote!

Hıstorıa e famıljes Saraçı u trajtua ne emıs.ıonın “Shqıptaret per shqıptaret” kete te premte.
Famılja ka nje hıstorı tm’errshme. Jo vetem qe banojne ne nje barake por dety.rohen te mbledhın neper kaza.net e mbet.urınave bıdone per te mbajtur fr.ymen gjaIIe ne Karbunare te Lushnjes.
Kr’yefamıljarı, Petrıtı sakrıf.ıkon me shume duke punuar 20 ore, dıte dhe nate per te sıgur.uar nje thes me mıell çdo muaj, ndersa gruaja dhe vajza punojne token dhe kuIIosın ca dhıa. Ata kane rrefyer vete hıstorıne e tyre dhe vesh.tıresıte qe hasın çdo dıte ku Iufta me e madhe eshte ajo me urine dhe pabu.ksine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *