Huduti Për Halil Kastratin E Elvis Naçin: Vendi I Tyre Nuk Është Nëpër Fondacione, E Turpshme Ekspozimi I Njerëzve

admin 0

Huduti Për Halil Kastratin E Elvis Naçin: Vendi I Tyre Nuk Është Nëpër Fondacione, E Turpshme Ekspozimi I Njerëzve

Islamologia, Ikballe Huduti ka kritikuar hoxhollarët Halil Kastratin dhe Elvis Naçin për mënyrën se si e bëjnë bamirësinë ndaj njerëzve në nevojë, transmeton Periskopi.Ajo thotë se është e turpshme ekspozimi i njerëzve dhe se vendi i hoxhollarëve nuk është nëpër fondacione.‘’Është e turpshme me ua kallxu fytyrat e njerëzve. Shko e fotografo shtëpitë. Halil Kastrati e Elvis Naci kanë kriju inferioritet me ata fëmijë.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Teologu e ka vendin në xhami, e jo nëpër fonadacione. Fondet të mos shkojnë në duar të hoxhollarve”, ka thënë ajo në një emision televiziv‘’Ata e kanë shpërblim prej Zotit, por duhet të maten veprimet, sepse veprimet të lëndojnë më shumë se sa ndihma’’, shton ajo.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *