Humbi Gruan Nga C0V1D-19, Kolegët Gjermanë Ndihmojnë Shqiptarin Dhe Foshnjën E Porsalindur

admin 0

Humbi Gruan Nga C0V1D-19, Kolegët Gjermanë Ndihmojnë Shqiptarin Dhe Foshnjën E Porsalindur

Humbi gruan nga C0V1D-19, kolegët gjermanë ndihmojnë shqiptarin dhe foshnjën e porsalindur

Një shqiptar i Kosovës i cili jeton në Gjermani hu.mbi gruan e infektuar me Co.v.i.d vetëm pak pas lindjes.30 vjeçari pas hum.bjes. së bashkëshortes u gjend i vetëm me një foshnjë të sapolindur por fati deshi që kolegët e tij në kompaninë Odenwäller nga Butterstadt të mos e braktisin dhe ti qëndrojnë sa më pranë për të kaluar këtë situatë të vështirë.
Kolegët kanë filluar një fushatë ndihme për babain e ri i mbetur i vetëm me djalin e tij të sapolindur.Mediat gjermane bëjnë me dije se fatk.eqësia për familjen shqiptare nisi pas infek.timit të dy prindërve të foshnjës me Co.v.id.,. ku gruaja ishte në muajin e 7 të shtatzanisë.
Përkeqësimi i gjendjes së nënës bëri që mjekët të ndërhyjnë dhe të sjellin në jetë foshnjën. Djali peshonte vetëm 980 gramë në lindje, dhe pas prerjes cezariane, nëna e re vihet në koma artificiale në mënyrë që ajo të vazhdojë të furnizohet me oksigjen.

Por, pavarësisht kujdesit të mirë mjekësor në S.p.italin Universitar të Frankfurtit, gjendja e saj po përkeqësohej dukshëm duke humbur betejën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *