Hygerta: “Nuk po gjej dot burrë shumë e vështirë në Shqipëri, kërkoj…”

admin 0

Hygerta: “Nuk po gjej dot burrë shumë e vështirë në Shqipëri, kërkoj…”

Hygerta Sako është një ndër moderatoret e sportit më tërheqëse. Moderatorja së fundmi ka rrëfyer për jetën e saj si një mami beqare dhe planet që ajo ka për të ardhmen.“.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *