Iѕhte në ankth duke i kërkuar nga ”qielli” dhe nga toka, babai ѕhqiрtar gjen dу vajzat pas përmbytjeve në Gjermani

admin 0

Iѕhte në ankth duke i kërkuar nga ”qielli” dhe nga toka, babai ѕhqiрtar gjen dу vajzat pas përmbytjeve në Gjermani

Një lajm i mirë është dhënë sot nga mediat gjermane për ribashkimin e lumtur të një familjeje që u nda gjatë për mbytjes katastrofike në Gjermani.
Babai shqiptar Shefik Hyseni, 46 vjeç, arriti të shtrëngojë në krahë vajzat e tij, Lauretën dhe Altunën, të cilat i kishin shpëtuar me helikopter.
Altenburg, Rheinland-Pfalz – Shefik Hyseni nuk e dinte me orë të tëra nëse i kishte hu mbur vajzat e tij në për mbytjen e vd ekjes!
Babai pati frikë për jetën e Lauretës 13 vjeçare dhe të Altunës 17 vjeçare. A kishin qenë në gjendje të dilnin të sigurta në kohë?
Hyseni tha për BILD: “Të mërkurën në mbrëmje vajzat e mia më telefonuan dhe më thanë se uji kishte hyrë tashmë në katin e parë!” tha 46-vjeçari që vrapoi menjëherë në shtëpi.
Por kur ai arriti nuk kalonte dot më – uji ishte kudo!

“Hera e fundit që fola me to ishte rreth orës 21:00. Pastaj lidhja u ndërpre”.
Krejt i dë shpëruar, punëtori priti tërë natën në një urë nga e cila mund të shihte shtëpinë e tij.
Por dje në orën 5.30 pasdite i erdhi lajmi që e lumturoi si kurrë: Fëmijët e tij ishin shp ëtuar nga shtëpia e përmbytur me helikopter.
Babai shqiptar tha: “Ne vetëm kemi qarë në krahët e njëri –tjetrit. Tani duhet vetëm të shohim se çfarë ka mbetur nga shtëpia jonë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *