I del boja Anës, Andi i tregon të gjitha planet e saj: Më ke kërkuar të dalim çift nga këtu, doje dhe të bëhesha xheloz për ty….

admin 0

Takimi 4 minuta e Anës me Edisonin një nga djemtë e rinj në Përputhen ndezi debatin në studio.

Ana tha se takimi i la shije të mirë dhe Edisoni është një djemtë më të pjekur që ka pasur takim të paktën për nga mosha.

Duke përmendur moshën Mevlani ishte i pari që reagoi duke thënë se vajzat gjithmonë sa herë vijnë të rinjtë i hedhin poshtë “ të vjetrit”.

Debati kulmoi më vonë me deklaratën e Arbrit i cili më herët ka pasur dy takime me Anën, kur tha se Ana i ka propozuar atij të dalin çift nga emisioni.

Debati:

Ana -Mevlanit: Hedh kunja gjithmonë,, më lër ore të flas. Ja kjo është që ti ke moshën Mevlan dhe s’di të sillesh. Arbri: Ti mendon që pjekuria lidhet me moshën. Mevlani: E kam me kilometrat kjo.

Ana: pse grricesh kot. Arbri: mos prit nga mua të kesh reagimi nga unë, je arrogante vlerësim të tepruar për veten. Skam asnjë lloj interesi ndaj teje nëse sillesh këtu. Më ke thenë pse s’tregohesh xheloz, dhe prandaj se bej se s’jam interesuar . Je arrogante. Je një nga ato vajzat që ke akuzuar AQndin për dyfytërsi por je vete.

Ana: bravo të qoftë. Arbri: Ti kur ishim te Shiko Kush Luan më ke kërkuar që të dalim çift nga ty. Mohoje po deshe. Ana : e i sigurt që ti kam thënë unë këto, të të vijë tu rp që thua këto, vetëm sepse unë s’të zgjodha.

Arbri: te luana kur kemi në vallëzim ca më ke thënë, mohoje po deshe. Ana: Se pranoj një gjë që se kam thënë. Arbri: Ke kërkuar të më përdorësh. Unë e kam shoqëruar dhe në shtëpi me makinë dh emë ka thënë dua të dal çift me ty Ana: Kjo Bora është patu rpsi. Kur meshkujt nuk marrin atë që duan. Arbri i kam thënë që kemi kimi bashkë, por kur e lashë pa takime e pashë që s’kisha reagim nga ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *