I fundit! Fatos Nano ne gjendje te re nde shendetsore, ja kush po e shoqeron ne keto momente te ve shtira(Video)

admin 0

I fundit! Fatos Nano ne gjendje te re nde shendetsore, ja kush po e shoqeron ne keto momente te ve shtira(Video)

Lideri historik i PS-së, ish-kryeministri Fatos Nano nuk është në gje ndje të mirë shë ndetësore. Ditën e sotme Nano është parë pranë s pita lit Amerikan për të marrë ku jdesin shën detësor.
Gazeta Ekspres ka siguruar pamjet e momentit kur ish-kryeministri zbret nga makina dhe futet me karrocë brenda ambienteve të spitalit./ Abcnews.al
Ish presidenit dergohet ne s pital duke u shoqeruar nga disa persona qe e nxjerrin me ka rroce nga makina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *