I izoluar në qeli, piloti grek i penduar: Do të doja të ktheja kohën pas

admin 0

I izoluar në qeli, piloti grek i penduar: Do të doja të ktheja kohën pas

“Carolinen do e dua përgjithmonë”, ishin këto fjalët e pilotit 32-vjeçar i cili me duart e tij i mori frymën dashurisë, pranë frytit të saj, vajzës së tyre të vogël atë mëngjes të mallkuar të 11 majit, që nëna e re nuk do të zgjohej më kurrë.
I izoluar në qelinë e errët Charalambos ka shprehur pendesë për krimin makabër që kreu, duke thënë se nëse do të kishte mundësinë të kthente kohën pas do e bënte, për të mos shkatërruar jetën e Carolines, vajzës së tyre dhe të tijën.
“Do doja të kisha mundësin të ktheja kohën pas dhe të ndryshoja gjithçka. Do të doja të mos kisha shkatërruar jetët tona, të Carolines, të vajzës sonë të vogël dhe timen”, tha Charalambos.

Ai shtoi se Carolinën do e donte përgjithmonë.
“E përqafova sepse isha penduar. Ndjeja dhimbjen e saj. Gjithmonë e kam dashur vjehrrën time dhe do të dua përgjithmonë Carolinen”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *