I.Laci Magjik Me 3 Përbërës Që Ndalon K.OIIitjen , Forcon Lmunitetin Dhe Pastron M.Ushkëritë..!?

admin 0


I.Laci Magjik Me 3 Përbërës Që Ndalon K.OIIitjen , Forcon Lmunitetin Dhe Pastron M.Ushkëritë..!?

Receta Magjike me 3 Përbërës që ndalon Kol.litjen , forcon Imuni.tetin dhe pastron Mushk.ëritëlaqi Natyral i përgaditur me plotë dashuri nga zonja Lira e cila poston recetat e saj të magjishme ne kanalin e saj Kuzhina e Lirës në Youtube . Ajo kësaj rradhe ka ndarë me ndjekësit e saj një kombinim frutash që japin efekt te menjëhershëm ne ndaljen e ko.llitjes , forcimin e imunit.etit dhe pastron mushk.ërite sidomos atë të duhangjijëve .

Receta përmban Limon , Mollë dhe Qepë si përbërës kryesore pastaj ka edhe Ujë dhe Mjaltë , procesin e përgaditjes mund ta ndiqni hap pas hapi me shpjegim të detajuar në youtube tek kanali Kuzhina e Lirës .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *