I mbijetuari shpërthen në lot kur takon familjen, 29 vjet nuk ishte në Kosovë

admin 0

I mbijetuari shpërthen në lot kur takon familjen, 29 vjet nuk ishte në Kosovë

Nuk ishte në Kosovë gati tre dekada. E pas plot 29 vitesh, Xhafer Idrizi, erdhi nga New York-u për ta vizituar familjen dhe vendlindjen.
Atë po e prisnin familjarët në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”.
Emocione të shumta, lot dhe përqafime shpërthyen kur ai u takua me familjen e tij.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *