I moren jeten djalit te vetem per nje karikues, çiftit i ndodh mrekullia

admin 0

I moren jeten djalit te vetem per nje karikues, çiftit i ndodh mrekullia

E mbani mend para tre vitesh djaloshin 19 vjeçar Marvi Mihali te cilit i moren jeten në Tiranë për një karikues celulari ?
Veç humbjes se jetës së djalit të tyre të vetëm ndërperë padrejtësisht, prindërit e Marvit luftuan si heronj edhe me drejtësinë halabake dhe vampire shqiptare. Dy prindër intelektualë kurajozë, këmbëngulën duke i dhënë krimit dhe gjykatave shqiptare mësimin e merituar.

Megjithëse në moshë mbi 50 vjeç, mësuesja e anglishtes Fatmira dhe bashkëshorti i saj Pavllo Mihali, kampioni i dikurshëm i atletikës, sot kanë arsye të mposhtin dhimbjen dhe të fillojnë të lumturohen gradualisht. Ata sapo janë bërë prindër të një vajze duke na treguar të gjithëve se jeta ngrihet mbi plagët e vdekjes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *