I riu që vdiq në Prishtinë ishte i dashur për të gjithë

admin 0


I riu që vdiq në Prishtinë ishte i dashur për të gjithë

Orhan Haxhaxhiku është 35 vjeçari nga Mitrovica, i cili ndërroi jetë krejt pa pritur, duke lënë në pikëllim të thellë të gjjtha ata që e kanë njohur.

Orhani, ishte nga qyteti Mitrovices, por jetonte dhe punonte në Prishtinë, ku edhe kishte rreth shoqëror mjaft të gjerë.

Një pjesë e madhe e atyre që e kanë njohur, kanë shorehur dhimbjen dhe befasinë e madhe që sboku i tyre i afërt iku nga kjo botë kaq herët.
Orhani, ka lënë pas gruan dhe dy fëmijë, një djalë dhe një vajzë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *