I tha Arjani dukesh si djemtë e 1997-ës/ Ky është Eri që ia mori mendjen direkt Melisës, ja çfarë i tha

admin 0


I tha Arjani dukesh si djemtë e 1997-ës/ Ky është Eri që ia mori mendjen direkt Melisës, ja çfarë i tha
Gjithsesi Eri u vlerësua shumë për lirshmërinë e tij dhe madje fitoi edhe një takim me Melisën, në të cilin pati shumë kimi.

Pjesë nga biseda: Melisa: Si shumë i egër po bëhesh, mbyllë këmishën. Pse nuk bën poezi

Eri: Nuk kam bërë ku rrë. Por do të bëj për ty

Melisa: Ça do të bësh tjetër. Eri: Të shohim në të ardhmen

Melisa: Si reagon kur je me nerva

Eri: Shumë keq

Melisa: Edhe me femrën?

Eri: Jo jo, nuk bëhet fjalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *