Iku E Vogël Po Gjuhën Se Harroi/ Zbulohet Letra E Të Shenjtës Nënë Tereza Në Shqip: Kam Dhënë Besën E Shqiptarit Se Për Popullin Tim…

admin 0

Iku E Vogël Po Gjuhën Se Harroi/ Zbulohet Letra E Të Shenjtës Nënë Tereza Në Shqip: Kam Dhënë Besën E Shqiptarit Se Për Popullin Tim…

“Zemra jem ka ni dishir t’madhë me ardh n’Shqipëni me motrat e mija e me prue këtë dashni dhe kët paqë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *