Iku nga emisioni dhe tha se nuk e përballonte dot/ Flet Ledjana dhe tregon a do rikthehet sërish

admin 0

Para pak ditësh Ledjana Prenga vendosi të largohej për pak kohë nga emisioni ku po merrte pjesë, pasi e kuptoi që nuk po përshtatej dot me këtë emision dhe pr esionin që us htrohet ndaj saj.

Ky vendim i saj erdhi pas një k on flikti me produksionin. Kujtojmë se duke menduar që kamerat janë fikur, Ledjana i është afruar Mevlanit, duke i thënë që ka ftohtë, ndërsa ky i fundit e ka përqafuar.

Por kur ajo kuptoi se kamerat po xhironin akoma, reagoi shumë ashpër, ndërsa e quajti këtë veprim si “futje pas shpine nga produksioni” faktin që kamerat po xhironin edhe pse takimi kishte përfunduar. Por ditën e djeshme, kur Ledjana u pyet ga ndjekësit e saj në Instagram , ajo tha se po do të rikthehej.

“A do kthehesh në Për’puthen? Je një vajzë shumë e mirë”, ishte pyetja drejtuar Ledjanës, e cila u përgjigj: “POO”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *