“Ilir Meta është futur në listën e zezë të SH.BA për…”, gazetari i njohur i ‘çjerr maskën’ Pres.identit dhe lëshon paralajmërimin ‘bo.mbë: Vendimi shpallet në vjeshtë!..

admin 0

“Ilir Meta është futur në listën e zezë të SH.BA për…”, gazetari i njohur i ‘çjerr maskën’ Pres.identit dhe lëshon paralajmërimin ‘bo.mbë: Vendimi shpallet në vjeshtë!..

“Ilir Meta është futur në listën e zezë të SHBA për…”, gazetari i njohur i ‘çjerr maskën’ Presidentit dhe lëshon paralajmërimin ‘bo.mbë: Vendimi shpallet në vjeshtë!
Vizita e zyrtarit të lartë amerikan, Reeker ka shkaktuar mjaft zhurmë në qarqet politike shqiptare, nisur nga refuzimi i tij për të takuar Presidentin Ilir Meta.
Gazetari Adriatik Doçi, shkruan përmes një postimi në rrjetet sociale se Reeker nuk e takoi Ilir Metën pasi SHBA e ka futur në listën e zezë të korr.upsi.onit madhor dhe vendimi për të do të shpallet në vjeshtë.
“Ilir Meta është futur në listën e zezë të SH.BA për korr.ups.ion madhor, pastrim parash, pengim të drejtësisë, shantazh, orga.nizatë kri.min.ale, trafiqe në vendet ekzotike, përvetësim të pasurive pub.like, fshehje të rreth 900 milionë euro pasuri në Angli, përqindje në privatizime, minim të demok.racisë, nxitje dhune, ekspozim të dyshimtë me qarqe serbe/ruse për desta.ilizimin e vendit etj. Vendimi do shpallet në vjeshtë. Ju thoni pse Reeker gjeti kohë të takonte stërmbesën e Zogut dhe nuk kishte për të takuar Metën?!”, shkruan Doçi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *