Ilir Meta nuk kursehet bën thirrjen e fortë për shqiptarët: Rama duhet të ikë, ka ardhur koha për ndryshim

admin 0


Gjatë një interviste për emisionin “Kjo Javë”, presidenti Ilir Meta u ndal të komentonte dhe fushatën elektorale para zgjedhjeve.
Meta tha është momenti për një ndryshim të fortë dhe të qartë të vendit, që do përcaktojë një rrugë të qartë europiane, dhe kjo arrihet vetëm përmes një ndryshimi.
Gjithashtu, Meta iu bëri thirrje qytetarëve që të shkojnë të votojnë më 25 prill për të nd ëshkuar me votë të gjithë politikanët, që i kanë gënjyer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *