Imitoi doktoreshë Najadën/ Flet Aktorja e njohur dhe habit dynjanë: Tani burri vetëm më vesh, nuk më zhvesh më.…

admin 0


Imitoi doktoreshë Najadën/ Flet Aktorja e njohur dhe habit dy njanë: Tani burri vetëm më vesh, nuk më zhv esh më…Nata e parë e sezonit të katërt të sp ektaklit “Në kurthin e Piter Pan”, nisi me humor. E para që u ngjit në skenë ishte aktorja e humorit Delinda Disha.Por Enia, njëra prej kapiteneve të anijes së re të Piter/Panit, e thirri atë “Xhaxhi Adi”… Kaq u desh që në skenë të sh përthenin të qeshura.S igurisht, aktorja nuk u sh pëtoi as pyetjeve “pikante”, që zgjodhi t’i përgjigjej me humor. Mua mami më ka thënë që burri jot është st ilist të Klani. Po ai të vesh,

“Shiko, zemra ime, unë bashkëshortin tim e kam njohur duke më veshur dhe duke më zh veshur në sk enë, sepse ai është k ostumograf. Po tani ka bërë pak ft ohtë dhe vetëm më vesh, nuk më zhv esh”.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *