Ish-Dhëndri I Jozefina Topallit Sapo Beri Nje Deklarat : Që Kur U Fut….

admin 0

Ish-Dhëndri I Jozefina Topallit Sapo Beri Nje Deklarat : Që Kur U Fut….

Ai thote se ai festival nuk ben dhe ka shume pazare ne te.Qe kur festivali u lidhe me Eurovizionin ai ndryshoi dhe mori nje rruge tjeter.
Kurse sa i perket debatit rreth veres dhe dianes nuk di gje.
Por aty luhen shume pazare.
Kengetari ka qene fitues i festivalit te RTSH dhe ka konkuruar ne Eurovizion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *