Ish Keshilltari I Hashim Thacit Jep Lajmin ”Befasues” !! Hashim Thaci Do Te Kthehet…

admin 0

Ish Keshilltari I Hashim Thacit Jep Lajmin ”Befasues” !! Hashim Thaci Do Te Kthehet…

Ish keshill tari i Hashim Thaçit ka uruar ish shefin e tij per di.ten e presidentit. Artan Behrami ka thene se Thaçi do te ri kthehet se shpejti si president i lirise, pa varesise dhe shtetndertimit.
Shume shpejt do te da.lim nga kjo dere per tu ri kthyer serish si President i lirise, pavaresise dhe shtet ndertimit. Gezuar Dita e Presi.dentit! shkruan Behrami ne Face book. Kuj tojme se sot Presidentja, Osmani ka mble.dhur ish presidentet.
Hashim Thaçi (i lin.dur me 24 prill 1968) eshte presi denti i peste i Republikes se Kosoves. Ai ishte krye ministri i pare i Kosoves se pa varur, Minister i Jashtem dhe Zevendes kryeministr ne kabi.netin e ri te kryesuar nga Isa Mustafa, i cili mori detyren me 12 dhje.tor 2014. Thaçi ishte gjith ashtu kreu i Partise Demo.kratike te Kosoves.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *