Ish Keshilltari I Kurtit Jep Deklaraten E Papritur Per Veprimin E Donika Gervalles Dhe Ish Zyrtaret…

admin 0

Ish Keshilltari I Kurtit Jep Deklaraten E Papritur Per Veprimin E Donika Gervalles Dhe Ish Zyrtaret…

Mbledhja e Keshi.llimit te Sigurimit te OKB-se, ku po disku.tohet per Kosoven, eshte nderprere per pak çaste pasi kishte nisur, por ka vazh.duar pas nje pauze te shkurter.
Mbledhja u nder pre pasi perfaqesuesi i Rusise, Dmitry Polyanskiy, kerkoi nga mini.strja e Puneve te Jashtme te Kosoves, Donika Gervalla, qe te heqe fla.murin e Kosoves ne prapavije te saj. Mirepo perkunder insis.timit te Rusise, por ajo nuk ka ndodhur.
Ne lidhje me kete nje rea.gim e ka bere edhe Driton Tali, ishkeshilltar i krye ministrit Albin Kurti.

Tali shkruan ne profi.lin e tij ne Facebook, se eshte mesuar Serbia me patronizu dhe inti.midu Kosoven, mirepo sipas tij, Vuçiçat duhet ta kup.tojne se ajo kohe ka per funduar njehere e per gjithmone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *