Ish Kryeministri I Maqedonise I ”Hallakat” Te Gjithe / ”Nuk Ka Maqedoni Pa Shqiptaret”

admin 0

Ish Kryeministri I Maqedonise I ”Hallakat” Te Gjithe / ”Nuk Ka Maqedoni Pa Shqiptaret”

Në rrjete soci.aleka filluar të shpërndahet një v1deo e para disa viteve, intervistë e ish kryeministrit Ljubço Georgievski gja.të periudhës së fundit të qeverisjes së Gruevskit dhe kr1.zës poli.tike të asaj kohe.
Si politikan mendje.hapur, Georgievski gjithmonë ka guxuar në raport me shqiptarët. Ai çdoherë ka pranuar faktin se pa shqip.tarët, Maqedonia nuk mund të ekzistojë si e tërë /Pamje mePosht
Në këtë intervistë, ish kryeministri porosit maqe.donasit e në veçanti politikanët maqedonas, që të mos i nënçm0jnë shqiptarët as në numër e as për nga pe.sha politike. Ai që do ta bëjë këtë, sipas tij do të gab0jë rën.dë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *