Ish luftë tari Tahiraj: Mos u ktheft kurrë nga Haga Hashim Thaçi dhe as Kadri Veseli

admin 0

Ish luftë tari Tahiraj: Mos u ktheft kurrë nga Haga Hashim Thaçi dhe as Kadri Veseli

Tahiraj, ish-bashkël uftëtar i her oit të kombit Sali Çekaj, ka bërë një koment lidhur me shkuarjen e Kadri Veseli drejt Hagës, ku do të intervistohet nga Gjykata Speciale.
Tahiraj në postimin e tij potencon se Veseli duhet ta mbrojë “të ze zën” e tij që i ka bërë vendit, dhe ta lerë anash pastërtinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *