Ish Presidentja Kroate i përgjigjet Vuçiqit!: Ne krijojmë Koalicion me Shqipëri, Kosovë dhe Slloveni!

admin 0

Ish Presidentja Kroate i përgjigjet Vuçiqit!: Ne krijojmë Koalicion me Shqipëri, Kosovë dhe Slloveni!

Takimi i Presidentit të Serbisë, Aleskandër Vuçiqit, me kryeministrin e Greqisë, Bullgarisë, atë të Rumanisë ka ngjallur reagime taë as hpëra në Ballkan, shkruan Gazeta NewBorn.
Udhëheqësit e Serbisë, Rumanisë, Bullgarisë dhe Greqisë bën edhe një marrëveshje mes tyre, e cila po konsiderohet rr .ezik për paqën në Ballkan.
Janë mediat kroate ato të cilat janë aIarmuar nga ky veprim i Vuçiqit, ku kanë paraIajmëruar se Presidentja e Kroacisë, Kolinda Kitaroviç do ti përgjigjet me krijimin e boshtit ku përfshihet Kroacia, Kosova, Mali i Zi, Shqipëria e Sllovenia, shkruajnë mediat kroate trasnmeton Gazeta NewBorn.
Fotografia e Vuçiqit ka ngjallur reagime edhe në Maqedoni, Shqipëri, Kosovë e vende tjera të Ballkanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *