Ish presidentja Kroate me pushime në Sarandë, “çmènd” me fotot e zjarrta

admin 0

Ish presidentja Kroate me pushime në Sarandë, “çmènd” me fotot e zjarrta

Me siguri që jo për pjesën më të madhe pasi ajo nuk është shumë e njohur në sferën ndërkombëtare, por është pad/yshim një ndër lideret me “tër/heqëse” në botë.
Prej vitit 2015 deri më 2020, Kolinda Grabar-Kitarovi udhëheqi Kroacinë dhe ka aft/ësinë të turbullojë të gjithë liderët e botës, pasi në çdo takim diplomatik ajo i kthej nga vetja mijëra sy. 52-vjeçarja është martuar dhe ka dy fëmijë të quajtur Katarina dhe Luka, por vazhdon të ruajë linja të përsosura, gjë e cila dësh/mohet edhe nga fotot e mëpo/shtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *