Ish-prok.urori bën dekl.aratën e for.të: S.H.B.A sjell provat për Berishën në SPAK, është vetëm fillimi….

admin 0

Ish-prok.urori bën dekl.aratën e for.të: S.H.B.A sjell provat për Berishën në SPAK, është vetëm fillimi….

Ish-pro.kurori i njohur Shkël.qim Hajdari thotë se shpallja non-grata e Sali Berishës nga SHBA, është “vetëm filli.mi i një tërmeti për zyrtarët e lartë shqiptarë”.
Hajdari tha në emisionin “Arena” se vend.imi i DASH përkon me një sërë çështjesh të hapura në SPAK që kanë lidhje indir.ekte me Berishën.
Sipas tij, S.H.B.A është e gatshme të sjellë të gjitha pro.vat për Berishën nëse SPAK i kërkon në rrugën e duhur zyrtare.

“Është e qartë, S.H.B.A ka prova. Kjo duhet ta gëzojë pop.ullin shqiptar. Spak është ngritur, çështjet që lidhen indirekt me Berishën kanë filluar. Privat.izimi i ish-kom.pleksit partizani, Gërdeci. Kemi dhe një denoncim të ish-bodig.ardit të Berishës, Izet Haxhia. Unë mendoj se ndryshe nga herët e tjera, S.H.B.A si pasojë e bashkë.punimit me SPAK, të gjitha provat, nëse do i kërkojë SPAK, do i sjellë në Shqipëri. Ky është fillimi i një tërmeti për zyrt.arët e lartë shqiptarë që kanë abuzuar. Është zgj.edhur një nga njerëzit më të fortë. Të tjerët s’do na bëjnë përshtypje”, deklaroi Shkëlqim Hajdari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *