Ish senatorja belge: Edhe nëse do të isha e varur nga ajri i Serbisë, kurrë nuk do ta blija

admin 0

Ish senatorja belge: Edhe nëse do të isha e varur nga ajri i Serbisë, kurrë nuk do ta blija

Ish senatorja belge, Annie Marie Lizin, me një deklaratë të fortë thu mbuese e kishte “g0ditur” Serbinë në vitin 1999.Ajo kishte thënë se as ajrin nga Serbia nuk do ta blinte, edhe po të ishte e v arur.
“Edhe sikur ajri i pastër të vinte vetëm nga Serbia dhe jeta ime të ishte e v arur prej tij, të isha shqiptare nuk do ta blija!
Do të më dukej përbuzëse për v ikt imat”, kishte thënë ajo, kur Kosova kishte vendosur taksë prej 100% ndaj produkteve serbe, ndërsa po zhvillohej një fushatë për b0jk0timin e tërësishëm të mallrave serbe


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *