Ishte Një Nga Më Të Bukurat E Botës/ Miss-I Ndër,Ron Jetë Nga Sëm,Undja E Ligë: Iku Në Lule Të Rinisë- Ngushellime

admin 0

Ishte Një Nga Më Të Bukurat E Botës/ Miss-I Ndër,Ron Jetë Nga Sëm,Undja E Ligë: Iku Në Lule Të Rinisë- Ngushellime

Finalistja britanike e Miss Universe vd .es pas betejës me sëm.undjen e rrallë në moshën 20-vjeçare. Një fina.liste e konkursit të bukurisë Miss Universi ka vd ,ekur kësaj jave në Britani pas betejës me një gjendje të rrallë shëndetësore.
Studentja Saarah Ahmed v.u ante nga sin.droma Eh.ler’s Danlos (E.D.S.), një çrregullim i trashëguar i indeve lidhëse që prek lëkurën, tendonët, ligamentet, en.ët e gj.a.k.ut, or.g.a.net e bren.d.s.hme dhe kockat.
E reja vd. i.q. të enjten pasi përdori platformën e saj sociale për të folur mbi s.ë.m.u.n.djen.
Nëna e saj krenare Shefaly Begum thotë se tashmë dëshiron të vazhdojë misionin e Saarah për të njohur më shumë njerëzit me sëm.u.n.d.j.en. .E.D..S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *